Fast vaskehjelp

Dame som pynter opp hjemme

Synes du det er kjedelig å vaske selv? Med fast vaskehjelp fra CityMaid slipper du å vaske selv og får tid til øyeblikket. Gi deg selv litt hverdagsferie og la oss ta vasken!

Fast avtale på vaskehjelp inkluderer:

Inkluderer støvtørking inntil 180 i høyden

Støvsuging av sofa, lenestol, gulv og tepper

Inkluderer flekkfjerning av skapfronter og platetopp. Vask av lett tilgjengelige flater.
Inkluderer vask av speil, servant, dusj/badekar og toalett. Vask av lett tilgjengelige flater.

Vask av alle gulv

Prioritet ved vask i høytider

Av HMS hensyn flytter vi ikke tunge gjenstander eller møbler under vask.
Vi kan vaske bak disse dersom de dras frem før oppdraget starter

Avtalevilkår for fast vaskehjelp finner du her

I tillegg til fast vaskehjelp kan du bestille ekstra tjenester som:

Bestill tilleggstjenester her

Vaskehjelp etter dine behov

Alle hjem er ulike, og det samme gjelder behov for vask. Dersom du har husdyr eller aktive barn løpende rundt i hjemmet, trengs det sannsynligvis oftere rengjøring enn i roligere husstander. Og det samme gjelder i perioder der man er mye hjemme; det blir mer støvete og skittent desto mer man oppholder seg i boligen. Uansett hvordan hverdagen fortoner seg i ditt hjem, vil vaskehjelp gjøre den enklere. Kom hjem fra jobb og sleng deg på sofaen med god samvittighet!

Velg selv om du ønsker vask hver uke, annenhver uke eller hver fjerde uke. Bestill de tilleggstjenestene du trenger, enten det er skift av sengetøy, vindusvask eller noe annet. Du bestemmer selv hvor omfattende rengjøring du ønsker i din bolig. Vi kan skreddersy tjenesten slik at den gir deg nøyaktig det du trenger.

Desinfisering med Ozonvann

Våre renholdere bruker normalt såpe og mikrofiberklut når de vasker, men vi kan skreddersy vaskehjelpen etter dine behov. Dersom det er ønskelig, kan vi desinfisere alle berøringspunkter med ozonvann og tørr mikrofiber. Ozonvann er et testet, dokumentert og godkjent desinfeksjonsmiddel som rengjør overflater effektivt. Dette er et meget miljøvennlig alternativ til andre produkter, som klor og alkohol. Helt klart noe som bør vurderes dersom du har behov for desinfeksjon i boligen!  Les mer om desinfisering med ozonvann her

Fornøydhets- og kvalitetsgaranti:

Vi har Kvalitetsgaranti på all vask vi utfører – du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon, chat eller e-post om eventuelle mangler ved vasken. CityMaid forbeholder seg retten til å utbedre avviket uten at dette medfører reduksjon i pris eller annen form for erstatning. Eventuell egen utbedring kompenseres ikke.

Informasjon om vasken

 • Vi tar med rengjøringsutstyret: Våre vasketeam har med eget rengjøringsutstyr i bilen som mopper, mikrofiberkluter og støvsuger.
 • Miljøvennlige rengjøringsmidler: Vi bruker rent vann og mikrofiber samt EU-blomstmerkede rengjøringsmidler der det trengs.
 • Tilpasset vask? Du bestemmer selv hvor omfattende rengjøringen skal være. Ønsker du skreddersøm, ta kontakt med oss!
 • Skriftlig avtale: Du får skriftlig avtale før oppstart av fast vaskehjelp. Bestiller du via bestillingsløsningen vår er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling. Ved avvik må dette meddeles til CityMaid, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.
 • Godkjent renholdsbedrift: CityMaid er selvfølgelig godkjent renholdsbedrift og har alle forsikringer i orden.
 • Når kommer faktura? Avtalegiro og bankkort vil bli trukket automatisk fortløpende etter hver vask. Faktura for fast vask vil bli sendt så snart all vask i samme måned er utført.
 • Løpende avtale på valgt frekvens: Du velger selv om du ønsker vask hver uke, annenhver uke eller hver 4 uke. Avtalen er løpende og neste vaskedag beregnes automatisk ut i fra startdato for første vaskedag og valgt frekvens.

Pris:

Hos oss får du fast pris på din vaskehjelp. Prisen avhenger av størrelsen på boligen din, i tillegg til hva som skal gjøres. Bestiller du ekstra tjenester, kommer dette i tillegg til den faste prisen.

Du kan sjekke pris og bestille selv på vår bestillingsløsning >>
Prisen du får opp er pris pr gang.

Ønsker du å få et tilbud? Klikk for å få et tilbud her, eller ring oss på telefon 4000 6330.

Vi har gode arbeidsforhold for våre servicemedarbeidere. De er fast ansatte, er forsikret og har tarifflønn. De har fått opplæring og oppfølging. Alle våre tjenester er selvfølgelig helt «hvite». Trygt og enkelt, akkurat slik det skal være.

Vaskehjelp med faste serviceteam

Vi sender samme team for å vaske hos deg hver gang, så langt det lar seg gjøre. Serviceteamene har sine faste kunder, sin faste kjørerute og hvert sitt geografiske område. Blir det sykdom, ferie eller andre ting som kommer i veien, må vi riktignok sende andre servicemedabeidere.

Startpakke

Ved første service anbefaler vi at teamet vårt utfører en startpakke i tillegg til standard service. Dette legger et godt grunnlag for videre rengjøring. Startpakken inkluderer grundig støvtørking og vask av gulvlister, karmer, brytere og andre tilgjengelige flater, samt sanitærutstyr. I tillegg utføres flekkfjerning på dører og vask av kjøkkenfronter, skap og skuffer utvendig. Med dette blir boligen skinnende ren. Du kan sjekke prisen på startpakken i bestillingsløsningen når du velger antall kvadratmeter du ønsker å få vasket.

Servicepakke

En servicepakke gir et bedre grunnlag for videre rengjøring. Denne inneholder samme tjeneste som en startpakke. En servicepakke bør bestilles et par ganger i året, slik at boligen får en ekstra grundig rengjøring i tillegg til det man får med standard vaskehjelp

Bedre inneklima med vaskehjelp?

Feil renhold av hjemmet kan resultere i ulike helseplager: luftveisplager, tørre øyne – til og med problemer med konsentrasjonen. Mange har lite kunnskap om hvilke rengjøringsmidler og -metoder de bør benytte seg av for å få et godt inneklima. Og dette kan få negative konsekvenser i det lange løp – noe man selvfølgelig ønsker å unngå så langt det er mulig.

Med vår vaskehjelp er du sikret godt renhold som ikke går på bekostning av helsen. Våre renholdere bruker hovedsakelig mikrofiberkluter og vann. Vi bruker minst mulig såpe, men der det er nødvendig brukes det miljøvennlige vaskemidler – blant annet EU-blomstmerkede produkter som tilfredsstiller flere strenge helse- og miljøkrav. Dermed kan anskaffelse av vaskehjelp både være svært helsebringende og positivt for miljøet.

Her kan du lese mer om hvordan riktig renhold gir bedre inneklima og helse.

4 tips til mer miljøvennlig rengjøring hjemme:

Når du skal vaske hjemme, bør du tenke over hvilke produkter og metoder du benytter deg av. Med noen enkle grep kan husvasken bli langt mer skånsom for miljøet. Her er fire enkle tips du bør følge for en mer miljøvennlig husvask.

 1. Bruk kun mikrofiber og lite vann der det er mulig
 2. Dersom du må bruke et rengjøringsmiddel: bruk et produkt uten oljedamp (VOC) og parfyme
 3. Befinner produktet seg i en sprayflaske, bør du spraye direkte på kluten og så nær overflaten som mulig. Slik unngår du spraytåke – altså at produktet henger igjen i luften etter du har sprayet
 4. Gå til innkjøp av en skumsprøyte til produktet ditt. Da pumper du produktet opp til et skum og unngår spraytåken helt. Eventuelt kan du bruke en dynkeflaske. Da kan du dryppe produkt og vann rett på kluten

Ønsker du flere tips til miljøvennlig rengjøring?

Les også om CityMaids egne rengjøringsmidler.

Spar tid – bli litt lykkeligere

Opplever du at døgnet har for få timer? Mange kjenner på en følelse av at tiden ikke strekker til. Når hverdagen fylles opp av jobb og ærender, er det ikke rart om man ikke rekker alt man har lyst til i løpet av dagen. Men bruker du penger på å kjøpe deg fritid, kan du bli litt lykkeligere – dette har faktisk blitt bevist i forskning.

Forskere fra University of British Columbia og Harvard Business School har nemlig undersøkt om det er mulig å kjøpe seg lykke, og kommet frem til at man blir lykkeligere av å bruke penger på tidsbesparende tjenester. Bestill vaskehjelp og test ut dette selv!

Fast vaskehjelp hjemme vil gi deg mer fritid

Vask av hus er ikke nødvendigvis noe alle liker å bruke tid på, men når alt kommer til alt er det likevel en nøvendighet. Ofte kan vasken blir nedprioritert, og man ender opp med å gjøre det hele litt halvveis. Med fast vaskehjelp krangler dere ikke lenger over hvem som skal ta husvasken. Vår vaskehjelp hjelper mot stresset i hverdagen, gir god samvittighet og fri fra husarbeid og vaskejobben i helgene. Så kan du bruke tiden din på å være sammen med barna, venner eller familie. Kom deg ut av tidsklemma!

Med vaskehjelp fra CityMaid vil du komme hjem til et rent og pent hjem.

Det er du som bestemmer hva din avtale skal inneholde. Ønsker du skreddersøm, ta kontakt med oss!

Lurer du på noe mer? Her kan du lese ofte stilte spørsmål med svar >>

Eller ta kontakt med oss på chatten – den er åpen fra 08-16 alle hverdager.